KIRŞEHİR / MERKEZ - TOKİ ŞEHİT POLİS GÖKHAN EMRE ÖRÜL İMAM-HATİP ORTAOKULU

Emin AKBULUT - Müdür

1974 yılında Kayseri’de doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Kayseri’de tamamladı. 1990 yılında girdiği, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden, 1994 yılında mezun oldu. İlk görevine 1994 yılında Erzurum İli Pazaryolu İlçesi Karataşköyü İlkokulu Müdürlüğü’ne atandı. Askerliğini 1997-1998 yılları arasında yedek subay olarak yaptı. Sırayla Kırşehir ili Çiçekdağı İlçesi Acı Köyü İlköğretim Okulu ve Merkez Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu’nda görev yaptı. 2006 yılında Kırşehir Merkez İmkb 23 Nisan İlköğretim Okulu Müdür Yardımcılığına, 2012 yılında İmkb 23 Nisan Ortaokulu Müdür Yardımcılığına atandı. 2013 yılında Hayriye Kımçak Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığına atandı. 2014 yılında Cumhuriyet Ortaokulu Müdür Yardımcılığına atandı. 2016 yılında TOKİ Ş. P. Gökhan Emre Örül İmam Hatip Ortaokulu Müdürü olarak atandı. Halen bu okulda görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.